Als je hebt gekozen voor zonnepanelen van De Groene Zone profiteer je 15 jaar van service, garantie en onderhoud. De deelnemende gemeenten hebben een service provider ingeschakeld voor het plaatsen, het onderhoud en garantie van de zonnepanelen. Gutami Solar is de service provider.

Jouw persoonlijke portaal
Binnen 6 weken na plaatsing van je zonnepanelen, ontvang je per mail gegevens van je persoonlijke portaal. Deze mail ontvang je van groenezone@tautus.nl (controleer ook je spambox).

Je persoonlijke portaal geeft je inzicht in het totaal bedrag van je lening, het resterend bedrag, welk bedrag je al hebt afgelost en de maandelijkse afschrijving. Ook is het mogelijk om extra af te lossen.

Contact met je energieleverancier

Na de installatie melden we je zonnepanelen aan bij www.energieleveren.nl. Vanaf dat moment weet je netbeheerder dat je zonnepanelen hebt.

Je kunt zelf contact opnemen met je energieleverancier om het maandelijkse termijnbedrag aan te passen.

BTW retourservice

Als je zonnepanelen op je dak laat leggen, word je een soort mini - energiebedrijf en daarmee ‘ondernemer’. Dit heeft als voordeel dat je de BTW die je voor je zonnepaneleninstallatie heb betaald, terug kunt vragen bij de Belastingdienst. Dit regelen wij voor je. Alle informatie over de BTW retourservice vind je hier.

Extra aflossen

Vervroegd aflossen kan op ieder moment met een minimaal bedrag van €250. Ook is het mogelijk om je lening in één keer af te lossen. Dit regel je via jouw persoonlijk portaal.

Monitoren van je opbrengst

Als de zonnepanelen eenmaal op je dak liggen, ben je natuurlijk benieuwd naar de opbrengst. Dit kun je gemakkelijk volgen in de SolarEdge app of op de website.

Wij maken automatisch een account voor je aan. Je ontvangt hierover een e-mail van donotreply@solaredge.com (controleer ook je spambox) met de bevestiging en de inloggegevens.

Kun je de website niet goed lezen?

Neem dan contact op met info@degroenezone.nl of bel naar +31 (0) 85 208 63 13. Dan helpen onze adviseurs je graag verder.

Nog vragen?

Voor overige en service-gerelateerde vragen kun je contact opnemen met:

E-mail: info@degroenezone.nl
Tel: 085-208 31 36
Bereikbaar: - Maandag tot en met donderdag: 8:00 – 16:30. Vrijdag: 8:00 – 14:30

Bel ook voor noodgevallen naar 085-208 31 36 en volg de instructies in het keuzemenu.